LEGO Sada dřevěných věšáků na zeď – tmavý dub 5007112

Stylov vky na ze pro fanouky LEGO

wooden wall hanger set dark oak 5007112
  • UNKNOWN Série
  • 5007112 SKU

S těmito stylovými a praktickými dřevěnými věšáky na zeď si můžou hraví fanoušci LEGO udělat v pokojíčku pořádek raz dva. Sada obsahuje 3 věšáky na zeď ve tvaru cvočků LEGO o rozměru 1x1, všechny z dubového dřeva s certifikací FSC v provedení tmavý dub. Dřevěné cvočky jsou v různých velikostech a skvěle se hodí k zavěšení kabátů, tašek, šál i čehokoliv jiného, co v pokojíčku překáží. Tato sada …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com -96% 130 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO UNKNOWN

Popis LEGO Sada dřevěných věšáků na zeď – tmavý dub 5007112

S těmito stylovými a praktickými dřevěnými věšáky na zeď si můžou hraví fanoušci LEGO udělat v pokojíčku pořádek raz dva. Sada obsahuje 3 věšáky na zeď ve tvaru cvočků LEGO o rozměru 1x1, všechny z dubového dřeva s certifikací FSC v provedení tmavý dub. Dřevěné cvočky jsou v různých velikostech a skvěle se hodí k zavěšení kabátů, tašek, šál i čehokoliv jiného, co v pokojíčku překáží. Tato sada věšáků se hodí pro všechny starší 3 let a je zároveň k dispozici v provedení z mýdlem ošetřeného světlého dubu.

  • Věšáky na zeď pro fanoušky LEGO – 3 věšáky na zeď ve tvaru cvočků LEGO o rozměru 1x1 z pevného dubového dřeva s certifikací FSC v provedení tmavý dub
  • Snadno se zavěsí – univerzální háček na zavěšení na zadní straně každého cvočku je kompatibilní s různými šrouby (šrouby nejsou součástí balení)
  • 3 velikosti v 1 balení – cvočky měří v průměru více než 4 cm (malý), 7 cm (střední) a 9 cm (velký)

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Sada dřevěných věšáků na zeď – tmavý dub
SKU
5007112
EAN
5711938249649
Série
LEGO UNKNOWN
Cena LEGO
3 349 Kč

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.