LEGO Meč kostlivce 854260

LEGO NINJAGO me na hran pro napnav hran rol

skeleton sword 854260
  • NINJAGO Série
  • 854260 SKU

Fanoušci NINJAGO se mohou vrhnout do hraní zábavných akčních scén s tímto LEGO NINJAGO Mečem kostlivce (854260). Meč je vyroben z recyklovaných plastových lahví a má velkou, výraznou stříbrnou čepel a rukojeť se vzorem kostí svázaných červenou stuhou. Malí nindžové se s radostí vydají do fantasy akčního světa NINJAGO, kde si mohou dopřát nespočet hodin …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com 249 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO NINJAGO

Popis LEGO Meč kostlivce 854260

Fanoušci NINJAGO se mohou vrhnout do hraní zábavných akčních scén s tímto LEGO NINJAGO Mečem kostlivce (854260). Meč je vyroben z recyklovaných plastových lahví a má velkou, výraznou stříbrnou čepel a rukojeť se vzorem kostí svázaných červenou stuhou. Malí nindžové se s radostí vydají do fantasy akčního světa NINJAGO, kde si mohou dopřát nespočet hodin zábavného hraní rolí.

  • NINJAGO meč na hraní – Děti od 6 let se mohou ponořit do fantasy světa a hrát si na bitvy s tímto Mečem kostlivce (854260)
  • Zábavný dárek pro fanoušky nindžů – Meč na hraní je ideálním dárkem pro kreativní děti s velkou představivostí a hodí se například na narozeniny nebo Vánoce
  • Rozměry – Meč kostlivce je vyroben výhradně z recyklovaných plastových lahví a měří přes 52 cm na výšku

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Meč kostlivce
SKU
854260
Série
LEGO NINJAGO
Cena LEGO
249 Kč

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.