LEGO 71755 Chrm nekonenho moe

Těžko k sehnání

chvatn podmosk sada LEGO NINJAGO s hadem

lego 71755 chrm nekonenho moe
  • 1060 Kousky
  • NINJAGO Série
  • 71755 SKU

Fanoušky televizního seriálu NINJAGO: Mořský svět jistě potěší stavebnice LEGO 71755. S touto sadou LEGO 1060 kostek si můžeš postavit vlastní Chrám nekonečného moře. Se sedmi přiloženými minifigurkami se zde můžeš vydat na vlastní vzrušující podmořská dobrodružství NINJAGO. Zopakujte si oblíbené momenty ze seriálu nebo si vymyslete vlastní příběhy. V sadě najdete všechny známé díly z …

Více informací...

Cena

Bambule.cz Bambule.cz -23% 2 229 Kč Vidět
Sparkys.cz Sparkys.cz -7% 2 699 Kč Vidět
Capi-cap.cz Capi-cap.cz 3 119 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO NINJAGO

Popis LEGO 71755 Chrm nekonenho moe

Fanoušky televizního seriálu NINJAGO: Mořský svět jistě potěší stavebnice LEGO 71755. S touto sadou LEGO 1060 kostek si můžeš postavit vlastní Chrám nekonečného moře. Se sedmi přiloženými minifigurkami se zde můžeš vydat na vlastní vzrušující podmořská dobrodružství NINJAGO.

Zopakujte si oblíbené momenty ze seriálu nebo si vymyslete vlastní příběhy. V sadě najdete všechny známé díly z této série. V Chrámu nekonečného moře je například laboratoř, ponorka a spoutaný mořský had Wojira.

Dobrodružství na nekonečném moři

Stavebnice LEGO 71755 umožňuje dětem již od devíti let založit nebo rozšířit vlastní svět NINJAGO. Stavebnic LEGO NINJAGO je mnohem víc, a to jak z filmu NINJAGO: Mořský přístav, tak i z ostatních seriálů NINJAGO. Kombinací různých sad mohou děti začít prožívat vlastní dobrodružství s NINJAGO. Nad vodou i pod vodou.

Sady LEGO NINJAGO jsou navíc vždy úžasné na pohled. Sady jsou plné typických detailů a doplňků. Díky tomu jsou tyto sady také velmi vhodné k odložení v dětském pokoji nebo herně. Chrám Nekonečného moře sem určitě také dobře zapadá.

Děti si budou chtít se sadou hrát znovu a znovu a mezitím stavební práce vypadá působivě. Sada je 26 cm vysoká, 11 cm dlouhá a 57 cm široká. S tím si chce určitě hrát každý!

Velké bitvy

Chrám Nekonečného moře se dodává se sedmi minifigurkami. Zahrajte si nejvelkolepější bitvy v sérii se Scuba Kaiem, NRG Nyou, Glutinousem, princem Kalmaarem, princem Benthomaarem a dvěma maarayskými strážci. Nebo si vymyslete vlastní konflikty.

Podaří se tentokrát zvítězit padouchům, nebo hrdinové přece jen zvítězí? Podaří se hrdinům ochránit důležité amulety bouře a vlny? Nebo skončí v nesprávných rukou. Bude to vzrušující!

  • Nindžovská stavebnice Chrám nekonečného moře (71755) obsahuje důkladně propracované podmořské doupě nabité parádními funkcemi, s nimiž si děti mohou připomenout akci ze seriálu NINJAGO: Seabound.
  • Součástí je 7 minifigurek: potápěč Kai, NRG Nya, Glutinous, princ Kalmaar, princ Benthomaar a 2 strážci Maaray. Děti tak mají k dispozici vše, co potřebují pro přehrávání lítých bitev pod hladinou moře.
  • Model chrámu zaujme laboratoří, vězením, ponorkou, rejnokem, mořským hadem Wojirou v řetězech, a k tomu navíc 2 amulety s podstavcem.
  • Tato stavebnice čítající 1 060 dílků představuje parádní narozeninový nebo vánoční dárek pro děti od 9 let, které milují zábavné stavitelské úkoly a rády si hrají na nindža hrdiny.
  • Chrám nekonečného moře měří přes 26 cm na výšku, 11 cm na délku a 57 cm na šířku – jedná se o nepřehlédnutelný model, který zaručeně zanechá dojem.
  • Nenechte si ujít ani další stavebnice na motivy seriálu NINJAGO: Seabound, jako jsou například Univerzální nindža auto(71752), Lloydův vodní robot (71750) a Vodní drak (71754).
  • Se stavebnicemi LEGO NINJAGO se děti mohou ponořit do úchvatného fantasy světa, který jim přináší hodiny kreativního hraní a bitev po boku nindža hrdinů proti celé řadě padouchů.
  • LEGO kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze bezpečně spojovat a oddělovat – není zapotřebí použít nindža sílu a dovednosti!
  • LEGO kostky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, takže děti jsou s našimi stavebnicemi v bezpečných rukou.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Chrm nekonenho moe
SKU
71755
EAN
5702016912333
Kousky
1060
Série
LEGO NINJAGO
Status
Již se nevyrábí
Cena LEGO
2 899 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.