LEGO 76395 Advent Calendar

01-09-2024

Bradavick lekce ltn na koatech

lego 76395 bradavice prvni hodina letani
  • 368 Kousky
  • Harry Potter Série
  • 76395 SKU

Hledáte akční hračku na motivy Harryho Pottera? Stavebnice LEGO Harry Potter Bradavice: první hodina létání (76395) je inspirovaná hodinami létání a tréninkem famfrpálu a lze ji přestavovat do spousty magických dobrodružství. Vzlétněte k výšinám s kouzelnou sadou Harry Potter. Funkce levitujících košťat dětem umožní přehrávat si slavnou scénu z hodiny létání, kterou znáte z filmu Harry …

Více informací...

Cena

Lego.com LEGO.com 510 Kč Vidět
Capi-cap.cz Capi-cap.cz 1 359 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Harry Potter

Popis LEGO 76395 Advent Calendar

Hledáte akční hračku na motivy Harryho Pottera? Stavebnice LEGO Harry Potter Bradavice: první hodina létání (76395) je inspirovaná hodinami létání a tréninkem famfrpálu a lze ji přestavovat do spousty magických dobrodružství.

Vzlétněte k výšinám s kouzelnou sadou Harry Potter
Funkce levitujících košťat dětem umožní přehrávat si slavnou scénu z hodiny létání, kterou znáte z filmu Harry Potter a Kámen mudrců, a poskytne jim spoustu inspirace pro svá vlastní dobrodružství. Děti budou zvedat minifigurky pomocí 3 páček – nechybí madam Hoochová, Draco Malfoy a Neville Longbottom (dokonce i s pamatováčkem) – takže je skutečně vyšlou na košťatech do vzduchu. Model se skládá z 5 přestavitelných modulů, včetně místnosti s trofejemi z famfrpálu a skladu, ve kterém je veškeré potřebné vybavení na trénink slavného kouzelnického sportu. Také na vás čeká exkluzivní zlatá minifigurka profesora Quirrella, která byla vydána k příležitosti výročí řady, 2 náhodné kouzelnické karty. Navíc budete mít možnost spojit model s dalšími stavebnicemi, a vytvořit tak vlastní Bradavice.

  • Stavebnice Bradavice: první hodina létání (76395) od LEGO Harry Potter je všestrannou a akční sadou s létajícími košťaty, která nadchne všechny fanoušky filmů o Harrym Potterovi.
  • Obsahuje minifigurky Nevilla Longbottoma, Draca Malfoye a madam Hoochové a 5 sestavitelných modelů, včetně místnosti s trofejemi z famfrpálu a skladem se sportovní výstrojí.
  • Děti si mohou přehrávat slavnou scénu z hodiny létání díky třem dlouhým průhledným páčkám nebo se pustí do vymýšlení svých vlastních dobrodružství, včetně tréninku famfrpálu.
  • Mladé čarodějky a mladí kouzelníci od 7 let, kteří milují Harryho Pottera, budou touto magickou stavebnicí s oblíbenými postavami a známými místy z filmů naprosto ohromeni.
  • Model měří přes 15 cm na výšku, 20 cm na šířku a 6 cm do hloubky a lze jej spojit s dalšími stavebnicemi LEGO Harry Potter.
  • Tato stavebnice je součástí kolekce autenticky propracovaných, modulárních sad, které lze zkombinovat do velké repliky Bradavic.
  • Obsahuje exkluzivní zlatou minifigurku profesora Quirrella, kterou jsme vydali k oslavě 20 let kouzelných dobrodružství se stavebnicemi LEGO Harry Potter. V sadě také najdete 2 náhodné dílky kouzelnických karet, které mohou děti sbírat (16 celkem).
  • Stavebnice řady LEGO Harry Potter nabízejí oblíbené postavy, úžasná stvoření a dobře známá místa z populárních filmů. Představují skvělý dárek pro všechny děti, které chtějí poznat filmový svět kouzel na vlastní kůži.
  • Již od roku 1958 splňují všechny LEGO stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání.
  • LEGO dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Advent Calendar
SKU
76395
EAN
5702017006185
Kousky
368
Série
LEGO Harry Potter
Cena LEGO
510 Kč
Datum vydání
1 září 2024
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.