LEGO Císařský meč 854261

LEGO NINJAGO me na hran pro fanouky nind

imperium sword 854261
  • NINJAGO Série
  • 854261 SKU

Děti si mohou připomenout své oblíbené scény z televizního seriálu NINJAGO Dračí povstání díky úchvatné replice LEGO NINJAGO (854261) Císařský meč. Je vyrobena z recyklovaných plastových lahví a má velkou zlatou čepel ve stylu sekáčku na maso a je zdobena grafikou s efektem blesku a rukojetí se záštitou. Meč dětem přinese inspiraci a umožní jim …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com 249 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO NINJAGO

Popis LEGO Císařský meč 854261

Děti si mohou připomenout své oblíbené scény z televizního seriálu NINJAGO Dračí povstání díky úchvatné replice LEGO NINJAGO (854261) Císařský meč. Je vyrobena z recyklovaných plastových lahví a má velkou zlatou čepel ve stylu sekáčku na maso a je zdobena grafikou s efektem blesku a rukojetí se záštitou. Meč dětem přinese inspiraci a umožní jim prožít úžasná akční dobrodružství s jejich oblíbenými nindži ze světa NINJAGO.

  • Meč na hraní NINJAGO – Děti od 6 let mohou znovu prožít své oblíbené scény z televizního seriálu NINJAGO Dračí povstání díky působivé replice Císařského meče (854261)

  • Dárek pro fanoušky nindžů – Meč na hraní je ideálním dárkem pro děti, které si rády hrají na Kaie, Nyu, Lloyda a další nindži a hodí se například na narozeniny nebo Vánoce
  • Rozměry – Císařský meč měří přes 51 cm na délku 

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Císařský meč
SKU
854261
UPC
673419382670
Série
LEGO NINJAGO
Cena LEGO
249 Kč

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.