LEGO Ozdoby z perníku 40642

Zbavn pernkov stavebnice

gingerbread ornaments 40642
  • 190 Kousky
  • UNKNOWN Série
  • 40642 SKU

Shromážděte přátele pro sváteční stavění s touto stavebnicí LEGO Ozdoby z perníku (40642) se 3 sestavitelnými perníkovými figurkami. Postavte a přizpůsobte si každou z nich a vytvořte tak jedinečný design, který přinese veselou sváteční atmosféru do práce i domova.Sváteční stavění pro děti, přátele a rodinu – těšte se ze zábavného svátečního stavění s touto stavebnicí …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com -96% 13 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO UNKNOWN

Popis LEGO Ozdoby z perníku 40642

Shromážděte přátele pro sváteční stavění s touto stavebnicí LEGO Ozdoby z perníku (40642) se 3 sestavitelnými perníkovými figurkami. Postavte a přizpůsobte si každou z nich a vytvořte tak jedinečný design, který přinese veselou sváteční atmosféru do práce i domova.

  • Sváteční stavění pro děti, přátele a rodinu – těšte se ze zábavného svátečního stavění s touto stavebnicí LEGO Ozdoby z perníku (40642)
  • Tip na zábavný dárek – vykouzlete stavitelům LEGO od 6 let na rtech vánoční úsměv a darujte jim tuto stavebnici k narozeninám, pod stromeček nebo jako překvapení k jiné příležitosti
  • Rozměry – každá perníková figurka měří přes 11 cm na výšku

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Ozdoby z perníku
SKU
40642
EAN
5702017471525
Kousky
190
Série
LEGO UNKNOWN
Cena LEGO
299 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.