LEGO Vánoční plyšový Chewbacca 5007464

Plyov Chewbacca, kter vykouzl vnon atmosfru

chewbacca holiday plush 5007464
  • Star Wars Série
  • 5007464 SKU

Nalaďte se na vánoční notu s plyšovým Chewbaccou od LEGO Star Wars. Sběratelský plyšák vám připomene obřího chlupáče z planety Kashyyyk, tentokrát v santovské čepičce a s měkkým lízátkem. Jedná se o ideálního společníka pro mladé fanoušky série Star Wars na všechny vánoční výlety do dalekých, předalekých galaxií. Díky robustní konstrukci a plochým nohám může tento Wookie …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com 899 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Star Wars

Popis LEGO Vánoční plyšový Chewbacca 5007464

Nalaďte se na vánoční notu s plyšovým Chewbaccou od LEGO Star Wars. Sběratelský plyšák vám připomene obřího chlupáče z planety Kashyyyk, tentokrát v santovské čepičce a s měkkým lízátkem. Jedná se o ideálního společníka pro mladé fanoušky série Star Wars na všechny vánoční výlety do dalekých, předalekých galaxií. Díky robustní konstrukci a plochým nohám může tento Wookie stát vzpřímeně na výstavce – pokud právě nebude součástí nějakého herního dobrodružství.

  • Vánoční plyšový Chewbacca – Roztomilá plyšová verze minifigurky LEGO kultovního Chewbaccy ze ságy Star Wars se santovskou čepicí a lízátkem – ideální volba na mazlení, na hraní i na výstavku.
  • Měkoučký a rozkošný – 100% polyesterová tkanina s vyšívanými zdobnými detaily. Vyplněno polyethylenovýmii granulemi
  • Díky robustnímu zpracování a plochým nohám může figurka stát na rovném povrchu – Vánoční plyšový Chewbacca měří přes 35 cm na výšku a poslouží jako zábavný dárek k Vánocům pro děti a fanoušky Star Wars všech věkových kategorií

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Vánoční plyšový Chewbacca
SKU
5007464
EAN
11964511303
Série
LEGO Star Wars
Cena LEGO
899 Kč

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.