LEGO Goofy a Pluto 40378

Těžko k sehnání

Sbratelsk BrickHeadz modely dvou milovanch postaviek od Disneyho

lego 40378 goofy a pluto
  • 214 Kousky
  • BrickHeadz Série
  • 40378 SKU

Sběratelé modelů LEGO BrickHeadz si oblíbené disneyovské postavy Goofyho a Pluta (40378) doslova zamilují. Goofyho, kterému nechybí jeho rolák a vysoká zelená čepice, doprovází hravý Pluto. Dva milí přátelé stojí na robustních podstavcích, které usnadňují jejich vystavení, ať už budou na výstavce sami, nebo vedle dalších modelů BrickHeadz. Sběratelé stavebnic LEGO BrickHeadz navíc mohou kombinovat …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com 379 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO BrickHeadz

Popis LEGO Goofy a Pluto 40378

Sběratelé modelů LEGO BrickHeadz si oblíbené disneyovské postavy Goofyho a Pluta (40378) doslova zamilují. Goofyho, kterému nechybí jeho rolák a vysoká zelená čepice, doprovází hravý Pluto. Dva milí přátelé stojí na robustních podstavcích, které usnadňují jejich vystavení, ať už budou na výstavce sami, nebo vedle dalších modelů BrickHeadz. Sběratelé stavebnic LEGO BrickHeadz navíc mohou kombinovat různé prvky jednotlivých hrdinů a tvořit své vlastní fantastické postavy.

  • Tato sběratelská stavebnice dětem umožní postavit si zábavné LEGO BrickHeadz modely dvou slavných postaviček od Disneyho – Goofyho a Pluta.
  • Sada zaručí parádní stavitelský zážitek dětem starším 10 let a představuje skvělý dárek pro všechny fanoušky LEGO stavebnic a pohádek od Disneyho.
  • Goofy měří přes 8 cm na výšku a Pluto přes 5 cm na výšku, takže poskytnou spoustu prostoru pro kreativní hraní a na výstavce je určitě nepřehlédnete. Stavebnice obsahuje 214 dílků.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Goofy a Pluto
SKU
40378
EAN
5702016656718
UPC
673419321518
Kousky
214
Série
LEGO Disney
Status
Již se nevyrábí
Cena LEGO
379 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.