LEGO Hasičský záchranný vrtulník 60281

Pornick akce s vrtulnkem a vodnm dlem!

lego 60281 hasicsky zachranny vrtulnik
  • 212 Kousky
  • City Série
  • 60281 SKU

Strhující stavebnice Hasičský záchranný vrtulník (60281) je tou nejlepší odměnou pro fanoušky seriálu LEGO City Dobrodružství. Ohromí modelem vrtulníku a motorky a prostředím elektrárny se stohovatelnými LEGO plameny pro pořádný požár! Děti mohou hasit požár z vodních děl vrtulníku a vychutnávat si zábavu se 3 minifigurkami, včetně dělníka, pilota vrtulníku a hrdiny z LEGO City …

Více informací...

Cena

Lego.com LEGO.com 510 Kč Vidět
Bambule.cz Bambule.cz 619 Kč Vidět
Sparkys.cz Sparkys.cz 749 Kč Vidět
Capi-cap.cz Capi-cap.cz 839 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO City

Popis LEGO Hasičský záchranný vrtulník 60281

Strhující stavebnice Hasičský záchranný vrtulník (60281) je tou nejlepší odměnou pro fanoušky seriálu LEGO City Dobrodružství. Ohromí modelem vrtulníku a motorky a prostředím elektrárny se stohovatelnými LEGO plameny pro pořádný požár! Děti mohou hasit požár z vodních děl vrtulníku a vychutnávat si zábavu se 3 minifigurkami, včetně dělníka, pilota vrtulníku a hrdiny z LEGO City TV Clemmonse.

Parádní LEGO stavebnice pro děti od 5 let
Návod na stavění pro tuto sadu od LEGO City najdete v krabici. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající LEGO stavitelé stanou opravdovými mistry!

Skvělý dárek pro kreativní děti
Požárnické stavebnice od LEGO City přinášejí úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s propracovanými budovami, realistickými vozidly a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh vycházející ze skutečných událostí.

  • Stavebnice Hasičský záchranný vrtulník (60281) je vhodná pro děti od 5 let, které milují požárnické modely, a pro fanoušky seriálu LEGO City Dobrodružství.
  • Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení vrtulníku, motorky, elektrárny a LEGO požáru, a k tomu navíc 3 minifigurky, včetně Clemmonse ze seriálu LEGO City Dobrodružství.
  • Děti mohou skládat LEGO plameny na sebe, pokud budou chtít postavit větší oheň. Vodní děla vrtulníku umožňují vystřelování dílků, které požár uhasí, a 3 zábavné minifigurky ze seriálu LEGO City Dobrodružství jsou inspirací pro celou řadu příběhů.
  • Úžasný tip na dárek pro jakoukoli příležitost. Požárnická sada přináší fanouškům LEGO City a tvořivým dětem od 5 let nekonečné hodiny zábavy. Vyžaduje pouze základní stavitelské dovednosti.
  • Po sestavení měří model hasičského vrtulníku přes 10 cm na výšku, 26 cm na délku a 9 cm na šířku.
  • LEGO doplňky zahrnují nosítka (jsou uložená v nákladovém prostoru vrtulníku), požárnickou helmu, hasák a bezpečnostní helmu.
  • Součástí je srozumitelný tištěný návod na stavění a interaktivní návod pro začínající stavitele Instructions PLUS, který najdete v bezplatné aplikaci s LEGO návody pro chytrá zařízení.
  • Hasičské sady od LEGO City podporují kreativní hraní. Navíc nabízejí propracované budovy, parádní vozidla, zábavné postavy a prostředí, která poutavým a nápaditým způsobem zachycují reálný život.
  • Všechny LEGO součástky splňují ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání.
  • Všechny LEGO dílky procházejí náročnými testy, abychom mohli zajistit, že každá naše stavebnice splňuje přísné globální bezpečnostní standardy.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Hasičský záchranný vrtulník
SKU
60281
EAN
5702016911541
Kousky
212
Série
LEGO City
Cena LEGO
510 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.