LEGO Technologické stroje 45002

lego 45002 technologicke stroje
  • 95 Kousky
  • LEGO Education Série
  • 45002 SKU

Proměňte své žáky v odborníky na stavění! Se stavebnicí Technologické stroje pomůžete dětem ve své třídě rozvíjet jemné motorické dovednosti a schopnosti řešit problémy. A při stavění klasických strojů budou navíc moci zapojit i svou představivost.Co se budou učit:Řešení problémůTvořivostJemné motorické dovednosti USP:Představuje dětem základní technické konceptyObsahuje 4 šroubováky s integrovanými šroubky pro spojování speciálních kostekObsahuje …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com -6% 7 299 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Education

Popis LEGO Technologické stroje 45002

Proměňte své žáky v odborníky na stavění! Se stavebnicí Technologické stroje pomůžete dětem ve své třídě rozvíjet jemné motorické dovednosti a schopnosti řešit problémy. A při stavění klasických strojů budou navíc moci zapojit i svou představivost.

  • Co se budou učit:
  • Řešení problémů
  • Tvořivost
  • Jemné motorické dovednosti USP:
  • Představuje dětem základní technické koncepty
  • Obsahuje 4 šroubováky s integrovanými šroubky pro spojování speciálních kostek
  • Obsahuje 2 kartičky s inspirací ke stavění a návod na postavení 2 kusů stavebních strojů
  • Obsahuje brožurku plnou aktivit s rychlým nápady

Pokud jste pedagog, který tyto produkty nakupuje pro školy nebo v rámci jiného akreditovaného vzdělávacího programu, klikněte na odkaz níže, kde zjistíte více informací o tom, jak získat a používat tato řešení, aby vyhovovala vašim místním požadavkům na vzdělávání – od variant třídních balíčků přes nabídky profesního rozvoje až po rady ohledně řešení pro třídy. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Jste domácí uživatel, který hledá vzdělávací aktivity na doma pro děti všech věkových kategorií?
Ať už jsou ve třídě, nebo v obývacím pokoji, děti mají velkou představivost, vrozenou zvědavost a touhu zkoumat a riskovat. Stačí jim dát ten správný podnět. A od toho je tady LEGO Education. Praktické tvůrčí učení umožňuje dětem přivádět k životu nápady a modely a zároveň procvičuje důležité dovednosti, jako jsou komunikace, spolupráce, kritické myšlení a kreativita.

Společnost LEGO Education již více než 40 let vyvíjí vzdělávací materiály založené na zavedené edukační teorii, že se děti učí nejlépe a zapamatují si více, když si něco prakticky vyzkouší. Naše produkty nejsou hračky – používání vzdělávacích studijních programů LEGO Education doma je naopak obohacujícím edukačním zážitkem, který skvěle poslouží jako doplněk učebních osnov.

Společnost LEGO Education nabízí asistenci před nákupem i po něm, aby zajistila, že programy LEGO Education budou v učebním prostředí využívány co nejefektivněji. Kontaktujte náš zákaznický servis.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Technologické stroje
SKU
45002
UPC
673419305082
Kousky
95
Série
LEGO Education
Cena LEGO
7 799 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.