LEGO Mapa světa 31203

Vytvote svj vlastn svt s touto barevnou nstnnou mapou

lego 31203 mapa sveta
  • 11695 Kousky
  • Art Série
  • 31203 SKU

Vždycky jste si chtěli vytvořit vlastní mapu světa? Se stavebnicí LEGO 31203 můžete. Sestavte si mapu světa tak, jak jste zvyklí, nebo si ji upravte podle svého. Změňte oceány nebo přesuňte části země a vytvořte z nich krásné umělecké dílo. Takový svět jste ještě neviděli! Mapa světa LEGO má tři různá náročná rozložení. Vyberte si ten, …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com 6 399 Kč Vidět
Capi-cap.cz Capi-cap.cz 6 599 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Art

Popis LEGO Mapa světa 31203

Vždycky jste si chtěli vytvořit vlastní mapu světa? Se stavebnicí LEGO 31203 můžete. Sestavte si mapu světa tak, jak jste zvyklí, nebo si ji upravte podle svého. Změňte oceány nebo přesuňte části země a vytvořte z nich krásné umělecké dílo. Takový svět jste ještě neviděli!

Mapa světa LEGO má tři různá náročná rozložení. Vyberte si ten, který se vám líbí nejvíce, a dopřejte výsledku čestné místo ve svém domově.

Jedinečné umělecké dílo na vaši zeď

.

Stavebnice LEGO 31203 obsahuje 40 nástěnných destiček, rám z kostek LEGO a dva jedinečné závěsné prvky. Díky nim můžete snadno zavěsit umělecká díla do svého pokoje nebo kanceláře. Oceány mají na této speciální mapě světa LEGO nejrůznější výrazné barvy.

Vytvořte si vlastní vzory ve vodě a umělecky ztvárněte svět. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte ty nejkrásnější vzory, strašidelné mořské příšery nebo cokoli, co vás napadne.

Největší sada LEGO všech dob

Barevná mapa světa je vyrobena z 11 695 kostek. To z této sady dělá největší sadu LEGO, která kdy byla vyrobena. Připravte se na hodiny stavební zábavy. Bude to relaxační činnost, která vám přinese velké uspokojení. Naskenujte QR kód a stáhněte si pohlcující zvukovou stopu, kterou můžete poslouchat během stavby.

Až budete konečně hotovi, pověste své dílo na zeď a můžete se jím kochat znovu a znovu. Mapa světa bude mít rozměry 65 x 104 cm, takže bude jistě poutavá.

Označení důležitých míst

Pomocí speciálních "kreslicích špendlíků" LEGO můžete na mapě světa označit důležitá místa. Ukažte, kde jste již byli nebo kam se ještě chcete dostat. Tímto způsobem si můžete mapu světa na stěně ještě více přizpůsobit. Která místa chcete označit?

Dokonalý dárek (nebo si ho nechte pro sebe)

Mapa světa LEGO je perfektním dárkem pro všechny typy stavitelů. Darujte mapu nadšenci do cestování, kterému na seznamu zbývá nespočet výletů. Nebo tuto sadu darujte fanouškovi stavebnice LEGO, který miluje dlouhé stavění.

Nebo kartu darujte jako dokonalý umělecký dárek. Kartu si ale samozřejmě můžete nechat i pro sebe. Vyhraďte si na tento složitý stavební projekt čas, užijte si pohodové stavění a pak se na stěně pokochejte vlastní jedinečnou mapou světa.

A nebaví vás to po nějaké době? Pak mapu světa jednoduše rozeberte pomocí přiloženého obraceče dlaždic a začněte znovu. Tato sada je zárukou dlouholeté zábavy!

  • Postavte si svět dle svého gusta s úchvatnou stavebnicí mapy světa z řady LEGO Art (31203), která vám dá možnost vytvořit jednu ze tří jedinečných kombinací – nic vám také nebrání složit si svět zcela podle sebe.
  • Vyčistěte si hlavu s touto LEGO sadou, která čítá 11 695 dílků, včetně 40 podložek na stavění, sestavitelného rámu, 2 jedinečných háčků a nástroje pro snadnější přestavování.
  • Nechte se pohltit svou vášni pro cestování a tvůrčí projekty a odpočiňte si a dobijte baterky s tímto modelem. Stavění vám navíc zpříjemní také přiložený hudební doprovod.
  • Postavte si a vystavte tuto unikátní, inspirativní mapu světa plnou krásných barev. Mapu můžete přestavovat, abyste se na svět podívali z jiného úhlu, a užili si tak ještě více zábavy.
  • Dílo měří přes 104 cm na šířku a 65 cm na výšku, takže představuje skvělý tvůrčí projekt pro vás nebo jiného nadšence do map.
  • Jakmile stavebnici rozbalíte, určitě budete nadšení, kvalitní návod na stavění vám pak poskytne vše, co budete potřebovat, abyste se na své cestě kolem světa neztratili.
  • Skvělý sběratelský kousek pro dospělé, který lze pověsit na zeď nebo vystavit na polici. Stavebnice LEGO Art poskytují obohacující stavitelský zážitek, díky kterému objevíte nové způsoby sebeobjevování a vychutnávání své vášně pro cestování.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání.
  • LEGO dílky pouštíme na zem, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom s jistotou věděli, že i mapa světa odpovídá těm nejpřísnějším bezpečnostním normám.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Mapa světa
SKU
31203
EAN
5702016914900
UPC
673419341196
Kousky
11695
Série
LEGO Art
Stáří
18+ let
Cena LEGO
6 399 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.