LEGO Byty ze seriálu Přátelé 10292

Model se dvma byty!

lego 10292 byty ze serialu pratele
  • 2048 Kousky
  • LEGO Icons Série
  • 10292 SKU

Sledovali jste dobrodružství Rachel, Rosse, Joeyho, Phoebe, Chandlera a Moniky? Sitcom Přátelé začal v roce 1994 a skončil o deset let později, ale stále je nesmírně populární. Fanoušci seriálu často sledují epizody znovu a znovu. Životy těchto přátel se odehrávaly ve dvou ikonických newyorských bytech. Některá z těchto dobrodružství si nyní můžeš zopakovat s touto sadou …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com 4 599 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Icons

Popis LEGO Byty ze seriálu Přátelé 10292

Sledovali jste dobrodružství Rachel, Rosse, Joeyho, Phoebe, Chandlera a Moniky? Sitcom Přátelé začal v roce 1994 a skončil o deset let později, ale stále je nesmírně populární. Fanoušci seriálu často sledují epizody znovu a znovu. Životy těchto přátel se odehrávaly ve dvou ikonických newyorských bytech.

Některá z těchto dobrodružství si nyní můžeš zopakovat s touto sadou LEGO 10292 Friends. Stavebnice je plná rozpoznatelných momentů ze seriálu. Fialové stěny Moničina obývacího pokoje, polohovací křesla, na kterých sedávali Joey a Chandler, a stůl na stolní fotbal, na kterém se odehrálo mnoho zápasů, to všechno lze znovu vytvořit. Nechybí ani Joeyho a Chandlerova kánoe, kuře a kachna. Který okamžik chcete prožít znovu?

Připomeňte si ikonické okamžiky

Se stavebnicí LEGO 10292 Friends si můžeš přehrát nejrůznější zábavné momenty ze seriálu. Pamatuješ, jak si krocan na Díkůvzdání sedl Joeymu na hlavu? Vzpomínáte, jak Rachel a Chandler jedli ukradený tvarohový koláč na podlaze chodby?

A vzpomínáte si na dlouhou hůl, kterou kamarádi kontrolovali, jestli je Ošklivý naháč ještě naživu? Tyto a mnoho dalších nezapomenutelných okamžiků zažiješ s bytovou stavebnicí LEGO Friends. Sada obsahuje 2048 dílků a 7 minifigurek.

Celá skupina přátel

Byt není kompletní bez přátel, kteří v něm bydlí nebo ho pravidelně navštěvují. Proto je LEGO 10292 dodáváno s minifigurkami Rachel, Rosse, Joeyho, Phoebe, Chandlera a Moniky.

Přítomna je i Chandlerova bývalá přítelkyně Janice. Pamatuješ si, jak zní její smích? Mnoho fanoušků série si tento zvuk bude pamatovat navždy. Všechny postavy v této sadě LEGO mají výrazné oblečení, takže je okamžitě poznáš. Který z přátel je váš oblíbený?

Sestavte si vlastní svět přátel

LEGO 10292 není první sadou LEGO Friends. Již dříve bylo možné obnovit světoznámou kavárnu Central Perk. Zkombinujte Central Perk s těmito byty a můžete si snadno vytvořit vlastní svět přátel. Vždyť většina epizod sitcomu se odehrávala právě na těchto dvou místech.

Zde se odehrávalo vše od žádostí o ruku až po velké hádky. S touto sadou LEGO si to všechno budeš moci prožít znovu a znovu. Pro fanoušky série je to skutečný přínos. Pokaždé, když uvidíte byty ve svém vlastním domě, objeví se vám na tváři úsměv.

Pravidelně měňte scény nebo si přehrávejte své oblíbené momenty. Vymýšlet vlastní příběhy o nových Přátelích je samozřejmě také možné. Co s vámi zažijí Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe a Janice?

  • Postavte a vystavte si LEGO model bytů Joeyho a Chandlera a Monicy a Rachel, který obsahuje také chodbu spojující obě jednotky důvěrně známé z televizního seriálu Přátelé.
  • LEGO stavebnice Byty ze seriálu Přátelé (10292) pro dospělé, která doslova překypuje autentickými detaily a odkazy na klasické epizody populárního sitcomu, jistě udělá radost všem fanouškům.
  • Díky 7 minifigurkám a spoustě rozkošných doplňků odkazujících na nezapomenutelné okamžiky z populárního seriálu se bude sada skvěle vyjímat na výstavce.
  • Tato stavebnice pro dospělé nabízí skvělou možnost, jak dát najevo vaši přízeň seriálu Přátelé. Zároveň se jedná o parádní dárek pro všechny milovníky sběratelských předmětů z kultovního sitcomu.
  • Měří přes 10 cm na výšku, 64 cm na šířku a 31 cm do hloubky. Pokud chcete stavebnici zmenšit, můžete vyjmout koberce a vytvořit zábavné minimodely.
  • Odhalíte všechny odkazy na nezapomenutelné okamžiky? Třeba když spadl cheesecake na zem, kočka zaútočila na Rosse na balkóně nebo když si Joey na hlavu narazil krocana?
  • Při objevování autentického nábytku a vybavení se budete cítit jako doma. Prohlédněte si Joeyovo a Chandlerovo polohovací křeslo, Moničin zelený otoman a podivný obraz nazvaný Gladys, který namalovala Phoebe.
  • LEGO stavebnice Byty ze seriálu Přátele je součástí řady kreativních modelů pro dospělé, kteří milují úchvatný design, důmyslné detaily a elegantní architekturu.
  • LEGO kostky se vyrábějí z vysoce kvalitních materiálů. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání – a to již od roku 1958.
  • LEGO dílky kladou bezpečnost a kvalitu na první místo. Proto procházejí přísnými testy, takže si můžete být jistí, že model je stejně robustní jako krásný.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Byty ze seriálu Přátelé
SKU
10292
EAN
5702016914306
UPC
673419340311
Kousky
2048
Série
LEGO Ideas
Stáří
18+ let
Cena LEGO
4 599 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.