LEGO Dobrodružství s Mariem – startovací set 71360

Startovac set pro dobrodrustv s LEGO figurkou Maria ve skutenm ivot!

lego 71360 dobrodrustv s mariem startovac set
  • 231 Kousky
  • Super Mario Série
  • 71360 SKU

Děti se mohou díky této stavebnici Dobrodružství s Mariem – startovací set (71360) od LEGO Super Mario spojit se svou oblíbenou postavou v reálném světě. Sada obsahuje LEGO figurku Maria s funkcí okamžité reakce prostřednictvím LCD obrazovky a reproduktorů. Hráči získávají virtuální mince na trase mezi startovním potrubím a cílovým sloupkem. Figurka LEGO Maria se …

Více informací...

Cena

Alza.cz Alza.cz -21% 1 147 Kč Vidět
Capi-cap.cz Capi-cap.cz -16% 1 214 Kč Vidět
Bambule.cz Bambule.cz -4% 1 389 Kč Vidět
LEGO.com LEGO.com 1 499 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Super Mario

Popis LEGO Dobrodružství s Mariem – startovací set 71360

Děti se mohou díky této stavebnici Dobrodružství s Mariem – startovací set (71360) od LEGO Super Mario spojit se svou oblíbenou postavou v reálném světě. Sada obsahuje LEGO figurku Maria s funkcí okamžité reakce prostřednictvím LCD obrazovky a reproduktorů. Hráči získávají virtuální mince na trase mezi startovním potrubím a cílovým sloupkem. Figurka LEGO Maria se cestou točí a chodí po mracích, skáče na kostky s otazníkem a bojuje s figurkami Goomby a Bowsera Jr. Kombinujte kostky různými způsoby a vytvářejte tak nové úrovně.

Intenzivní hraní
Bezplatná aplikace LEGO Super Mario nabízí v kombinaci s touto stavebnicí možnost ještě intenzivnějšího hraní. S nástroji přibližování a otáčení bude stavění ještě jednodušší. Aplikace ukazuje i další kreativní způsoby stavění a hraní a představuje bezpečné fórum, kde můžete sdílet nápady s kamarády.

Neomezená zábava s Mariem!
Sady od LEGO Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak pro skupinová klání. Oblíbená postava se tak dostává do reálného světa. Tento startovací set a rozšiřující sady přinášejí neomezené výzvy a podporují schopnosti řešení problémů.

  • Fanoušci se mohou pustit do průzkumu zábavné říše stavebnic LEGO Super Mario s touto sadou Dobrodružství s Mariem – startovací set (71360), která obsahuje 7 akčních kostek pro interakci s LEGO figurkou Maria.
  • LEGO Mario má snímače barev, a k tomu navíc LCD displej v oblasti očí, pusy a břicha. Díky tomu může zobrazovat více než 100 různých okamžitých reakcí na pohyb. Nechybí ani reproduktor přehrávající kultovní zvuky a hudbu z videohry.
  • V této parádní LEGO sadě sbírá Mario virtuální mince tím, že běží od startovního potrubí k cílovému sloupku a cestou skáče po LEGO kostkách, mracích, kostkách s otazníkem a bojuje s figurkami Goomby a Bowsera Jr.
  • Tato sběratelská LEGO stavebnice s 231 dílky představuje skvělý narozeninový nebo vánoční dárek pro děti ve věku od 6 let, které rády staví a hrají si po svém a které mají zájem učit se řešit problémy mimořádně kreativní a zábavnou cestou.
  • Přestavujte startovací set a kombinujte ji s rozšiřujícími sadami od LEGO Super Mario. Můžete tak vytvořit ještě náročnější úrovně a hrát si s kamarády nebo s nimi soupeřit.
  • LEGO figurka Maria je poháněna 2 bateriemi typu AAA (nejsou součástí balení), takže poskytuje vysoce interaktivní herní zážitek. Hráči dostávají okamžitou zpětnou vazbu a odměnu za svou kreativitu.
  • Děti si jistě zamilují bezplatnou aplikaci LEGO Super Mario, v níž najdou návody na stavění a inspiraci ohledně zábavných a kreativních možností hraní. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck.
  • Interaktivní stavebnice řady LEGO Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné, tak skupinové hraní. Jedinečným způsobem oživují oblíbenou postavu a nabízejí neomezené kreativní výzvy v podobě rozšiřování a přestavování.
  • K rozpojování LEGO kostek děti nepotřebují nadpřirozené síly super hvězdy! Již od roku 1958 splňují ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a robustnost.
  • LEGO kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme všemi možnými způsoby, abychom zajistili, že každá LEGO stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.
  • Tato sada obsahuje digitální návod k sestavení. Teď můžeš snadno postupovat podle pokynů na mobilním zařízení nebo si stáhnout verzi vytištěného návodu k sestavení ve formátu PDF. Klikni na tlačítko Návody k sestavení v dolní části této stránky a stáhni si návod.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Dobrodružství s Mariem – startovací set
SKU
71360
UPC
673419318327
Kousky
231
Série
LEGO Super Mario
Cena LEGO
1 449 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.