LEGO Brick Sketches – Stormtrooper 40391

Pardn sbratelsk ilustrace stormtroopera z kostek!

lego 40391 brick sketches stormtrooper
  • 151 Kousky
  • Star Wars Série
  • 40391 SKU

Předveďte všem sílu Prvního řádu s touto stavebnicí Stormtrooper (40391) z řady obrázků z LEGO kostek. Tato sběratelská ilustrace kultovní postavy ságy Star Wars z kostek stojí na podložce o rozměrech 12 × 16 a lze si ji vystavit buď na podstavci, nebo ji pomocí háčku zavěsit na zeď. Jedná se o parádní narozeninový nebo …

Více informací...

Cena

Lego.com LEGO.com 449 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Star Wars

Popis LEGO Brick Sketches – Stormtrooper 40391

Předveďte všem sílu Prvního řádu s touto stavebnicí Stormtrooper (40391) z řady obrázků z LEGO kostek. Tato sběratelská ilustrace kultovní postavy ságy Star Wars z kostek stojí na podložce o rozměrech 12 × 16 a lze si ji vystavit buď na podstavci, nebo ji pomocí háčku zavěsit na zeď. Jedná se o parádní narozeninový nebo vánoční dárek pro děti a fanoušky ságy Star Wars, ale můžete ji darovat i jako přírůstek do sbírky portrétů postav z řady obrázků z LEGO kostek.

  • Malí stavitelé a všichni fanoušci ságy Star Wars si díky stavebnici z řady obrázků z LEGO kostek s radostí postaví a vystaví portrét stormtroopera Prvního řádu.
  • Tato stavebnice tvořená 151 dílky představuje skvělý tip na dárek pro děti od 8 let. Je součástí řady obrázků z LEGO kostek, která obsahuje sběratelské a sestavitelné 3D ilustrace kultovních postav na podložkách o rozměrech 12 × 16.
  • Stormtrooper Prvního řádu z řady obrázků z LEGO kostek měří přes 13 cm na výšku, 9 cm na šířku a 3 cm do hloubky. Upoutá pozornost bez ohledu na to, zda si ho pověsíte za háček, nebo si ho vystavíte samostatně.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Brick Sketches – Stormtrooper
SKU
40391
EAN
5702016656787
Kousky
151
Série
LEGO Star Wars
Cena LEGO
449 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.