LEGO 31197 Andy Warhol’s Marilyn Monroe

Těžko k sehnání

Vychutnejte si pardn stavitelsk zitek a dopejte si oddych s touto umleckou stavebnic

lego 31197 andy warhols marilyn monroe
  • 3341 Kousky
  • Art Série
  • 31197 SKU

Tato sada zaručeně potěší všechny fanoušky Andyho Warhola a Marilyn Monroe. Postavte si ikonické umělecké dílo se stavebnicí LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197). Unikněte každodenním starostem a dopřejte si kvalitně strávený čas jen sami se sebou. Tvůrčí projekt. Vytvořte si slavný portrét Marilyn Monroe od Andyho Warhola. Ke stavění si pusťte přiložený hudební doprovod …

Více informací...

Cena

Bambule.cz Bambule.cz -18% 2 709 Kč Vidět
Sparkys.cz Sparkys.cz 3 299 Kč Vidět
Capi-cap.cz Capi-cap.cz 3 499 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Art

Popis LEGO 31197 Andy Warhol’s Marilyn Monroe

Tato sada zaručeně potěší všechny fanoušky Andyho Warhola a Marilyn Monroe. Postavte si ikonické umělecké dílo se stavebnicí LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197). Unikněte každodenním starostem a dopřejte si kvalitně strávený čas jen sami se sebou.

Tvůrčí projekt
Vytvořte si slavný portrét Marilyn Monroe od Andyho Warhola. Ke stavění si pusťte přiložený hudební doprovod a ponořte se do světa umění a kreativity. Dozvíte se překvapivé informace a uslyšíte zajímavé příběhy pojící se s touto stavebnicí. Svůj výtvor doplňte o exkluzivní dílek s podpisem a pak si dílo náležitě vystavte.

Zapojte ruce i mysl
Tento nástěnný obraz hravě zvládnete vytvořit, i když nejste zrovna umělec nebo nemáte na kontě celou sbírku sestavených LEGO modelů. A jakmile budete hotovi, můžete si dílo s hrdostí vystavit. Tato sada z řady LEGO Art je součástí kolekce inspirativních stavebnic pro dospělé se zájmem o popkulturu, umění, design a architekturu. Stavebnice potěší každého, kdo by se chtěl pustit do nového tvůrčího projektu – a nemusíte se stydět udělat radost sami sobě.

  • Vytvořte si ikonický portrét Marilyn Monroe od Andyho Warhola s touto stavebnicí z řady LEGO Art (31197), která nabízí 4 unikátní stavitelské možnosti. Vychutnejte si kvalitní stavitelský zážitek a pak si s hrdostí hotový výtvor vystavte.
  • Rozmazlete své kreativní já úžasnou LEGO sadou, která nabízí 3332 dílků, 9 podložek k pověšení na zeď, exkluzivní dlaždici s podpisem, rámeček z LEGO kostek, jedinečný nový závěsný dílek a oddělovač kostek pro snadnější přestavování.
  • Tato stavebnice představuje skvělý způsob, jak se nechat pohltit kreativním projektem a vytvořit si jedinečné umělecké dílo. Hudební doprovod vám pomůže ještě více se ponořit do tvoření a zjistit zajímavé informace o této sadě.
  • Postavte si a vystavte tuto nádhernou stavebnici a vzdejte hold Andymu Warholovi a Marilyn Monroe. Udělejte radost sobě nebo sadu věnujte někomu, o kom víte, že se vždy s chutí pustí do tvoření – s tímto uměleckým projektem určitě nešlápnete vedle.
  • Tato sada 3 v 1 od LEGO Art má 40 cm na výšku a 40cm na délku. Ať už jej pověsíte na zeď, nebo vystavíte na polici, do detailu propracovaný portrét se bude vyjímat v jakékoliv sbírce. Tato LEGO sada nabízí čtyři různé možnosti sestavení.
  • Baterie nejsou potřeba – s touto uměleckou LEGO sadou pro dospělé si vychutnáte pohlcující stavitelský zážitek s hudebním doprovodem. Unikněte každodenní rutině a vytvořte si úchvatný nástěnný obraz.
  • Kvalitní brožurka s návodem na stavění vám pomůže pustit se do tvoření a vychutnat si ho skutečně naplno. Během stavění vás bude doprovázet hudební doprovod na míru vytvořený k této stavebnici.
  • Sady LEGO Art představují krásné výstavní kousky, které znázorňují ikonická umělecká díla, superhrdiny a sithské lordy, a nabízejí obohacující stavitelský zážitek, při němž si odpočinete a užijete si tvůrčí projekt.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO dílky ty nejvyšší požadavky na kvalitu, aby byly konzistentní a kompatibilní, a vždy umožňují snadné skládání a rozebírání.
  • LEGO dílky podrobujeme testům, abychom zajistili, že všechny stavebnice LEGO Art splňují přísné standardy z hlediska bezpečnosti – takže toto nástěnné umělecké dílo znázorňující Marilyn Monroe od Andyho Warhola je nejen krásné, ale také dostatečně robustní.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Andy Warhol’s Marilyn Monroe
SKU
31197
EAN
5702016677683
UPC
673419319607
Kousky
3341
Série
LEGO Art
Stáří
18+ let
Status
Již se nevyrábí
Cena LEGO
3 299 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.