LEGO 123 Sesame Street 21324

Sestaviteln LEGO model Sezamov ulice se 6 kultovnmi postavami

lego 21324 123 sesame street
  • 1367 Kousky
  • Ideas Série
  • 21324 SKU

Sezame, otevři se byl oblíbený rodinný televizní pořad po dobu více než 50 let. Nyní si můžete postavit barevný LEGO model 123 Sesame Street (21324) a připomenout si klasické scény s touto výstavní stavebnicí od LEGO Ideas. Snadno identifikovatelné detaily. Model 123 Sesame Street obsahuje byt Berta a Ernieho, Elmův pokojíček a Bertovu ptačí budku na …

Více informací...

Cena

Bambule.cz Bambule.cz -15% 2 729 Kč Vidět
Lego.com LEGO.com 3 199 Kč Vidět
Sparkys.cz Sparkys.cz 3 199 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Ideas

Popis LEGO 123 Sesame Street 21324

Sezame, otevři se byl oblíbený rodinný televizní pořad po dobu více než 50 let. Nyní si můžete postavit barevný LEGO model 123 Sesame Street (21324) a připomenout si klasické scény s touto výstavní stavebnicí od LEGO Ideas.

Snadno identifikovatelné detaily
Model 123 Sesame Street obsahuje byt Berta a Ernieho, Elmův pokojíček a Bertovu ptačí budku na střeše. Je plný autentických detailů a doplňků, které udělají fanouškům radost. Aby bylo kultovní nároží kompletní, nechybí ani Hooperův obchod, hnízdo Big Birda, popelnice, v níž bydlí Oscar the Grouch, a mnohem víc. V sadě najdete minifigurky z pořadu Sezame, otevři se. Jsou to Elmo, Cookie Monster a Bert a Ernie. Navíc nechybí ani Oscar the Grouch a Big Bird v podobě herních figurek.

Úžasný tip na dárek
Tento model, který je součástí sbírky LEGO stavebnic určených pro dospělé, kteří si chtějí odpočinout u všímavé a tvořivé aktivity, představuje skvělý dárek pro vás, vaši rodinu a každého LEGO nadšence a fanouška pořadu Sezame, otevři se.

  • Až dokončíte tuto výstavní sadu (21324) od LEGO Ideas, která obsahuje kultovní budovu č. 123 ze Sezamové ulice a Hooperův obchod, můžete oprášit nostalgické vzpomínky.
  • Součástí jsou tyto minifigurky: Elmo, Cookie Monster, Bert a Ernie, Oscar the Grouch, a k tomu navíc Big Bird. Nechybí ani figurky červíka Slimeyho, zlaté rybky Dorothy, medvídka Radara a gumové kachničky.
  • Model 123 Sesame Street nabízí Elmův pokojíček a byt Berta a Ernieho, včetně kultovního portrétu této dvojice a Ernieho vany, a k tomu navíc spoustu dalších autentických detailů a doplňkových prvků, které udělají fanouškům radost.
  • Nároží Sezamové ulice obsahuje také Hooperův obchod, hnízdo Big Birda, popelnici Oscara the Grouche a další prvky, díky nimž představuje tato stavebnice čítající 1 367 dílků zábavný způsob, jak strávit kvalitní čas se sebou nebo s rodinou.
  • Model měří přes 24 cm na výšku, 36,2 cm na šířku a 21 cm do hloubky. Atraktivní výstavní kousek do vaší domácnosti, ale také perfektní LEGO dárek pro fanoušky pořadu Sezame, otevři se.
  • Za modelem Sezamové ulice stojí nezisková organizace Sesame Workshop, jejímž cílem je pomáhat dětem být chytřejší, silnější a laskavější.
  • Jednoduchý návod vám pomůže model hravě sestavit, i když jste ve světě LEGO stavebnic nováčky. Součástí je také ilustrovaná knížečka o historii Sezamové ulice a fanouškovi, který se podílel na designu modelu.
  • Tato stavebnice od LEGO Ideas pro dospělé je součástí sbírky inspirativních sestavitelných modelů navržených pro vás, náročné fanoušky hledající zábavu, kreativní činnosti, odpočinek od každodenního shonu a příležitost k soustředění.
  • LEGO kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy. To znamená, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání – a je tomu tak již od roku 1958.
  • LEGO kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a pečlivě analyzujeme, abychom zajistili, že každá LEGO stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO 123 Sesame Street
SKU
21324
EAN
5702016819953
Kousky
1367
Série
LEGO Ideas
Stáří
18+ let
Cena LEGO
3 199 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.