LEGO Harry Potter a Hermiona Grangerová 76393

Již brzy

Pohybliv figurky Harryho Pottera a Hermiony Grangerov z kostek

lego 76393 harry potter a hermiona grangerova
  • 139 Kousky
  • Harry Potter Série
  • 76393 SKU

Udělejte ohromný dojem na všechny mladé čarodějky a kouzelníky s parádní stavebnicí LEGO Harry Potter: Harry Potter a Hermiona Grangerová (76393). Kultovní postavy ve velkém měřítku. Děti si užijí velikou porci kouzelné zábavy s modely Harryho Pottera a Hermiony Grangerové z kostek. Obě figurky jsou 26 cm vysoké a lze s nimi pohybovat stejně jako s …

Více informací...

Cena

Lego.com LEGO.com 2 414 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Harry Potter

Popis LEGO Harry Potter a Hermiona Grangerová 76393

Udělejte ohromný dojem na všechny mladé čarodějky a kouzelníky s parádní stavebnicí LEGO Harry Potter: Harry Potter a Hermiona Grangerová (76393).

Kultovní postavy ve velkém měřítku
Děti si užijí velikou porci kouzelné zábavy s modely Harryho Pottera a Hermiony Grangerové z kostek. Obě figurky jsou 26 cm vysoké a lze s nimi pohybovat stejně jako s běžnými LEGO minifigurkami – hýbou rukama, nohama, trupem a figurka Harryho Pottera má otočnou hlavu. Harry je vybaven látkovou róbou, kterou lze sundat, a obě postavy mají hůlky z kostek. Ty inspirují děti k přehrávání spousty magických příběhů. Jakmile nebudou hrdinové středobodem napínavých dobrodružství, děti mohou 2 kamarády z Bradavic vystavit ve svém pokoji. Díky dvěma návodům na stavění si zábavu mohou užívat zároveň dva stavitelé.

  • Udělejte ohromný dojem na všechny mladé čarodějky a kouzelníky se stavebnicí LEGO Harry Potter: Harry Potter a Hermiona Grangerová (76393).
  • Sada nabízí modely Harryho Pottera a Hermiony Grangerové z kostek. Figurky hýbají rukama, nohama a mají kolenní klouby. Replika Harryho Pottera má také pohyblivou hlavu.
  • Tito sestavitelní hrdinové inspirují děti k přehrávání kreativních příběhů ve velkém. A když dobrodružství skončí, modely se budou kouzelně vyjímat vystavené v pokoji.
  • Darujte dětem od 10 let dva ikonické studenty z Bradavic k sestavení, hraní a na výstavku.
  • Oba modely měří přes 26 cm na výšku a ke každému získáte návod na stavění zvlášť, takže si kreativní zábavu mohou užívat dva stavitelé společně.
  • Harry je vybaven látkovou róbou, kterou lze sundat, a oba modely mají hůlky z kostek, s nimiž mohou dělat autentické pózy.
  • Stavebnice řady LEGO Harry Potter nabízejí oblíbené postavy, úžasná stvoření a dobře známá místa z populárních filmů. Představují skvělý dárek pro všechny děti, které chtějí poznat filmový svět kouzel na vlastní kůži.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO stavebnice přísné oborové standardy kvality, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání.
  • LEGO dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Harry Potter a Hermiona Grangerová
SKU
76393
EAN
5702016971637
UPC
673419344876
Kousky
139
Série
LEGO Harry Potter
Cena LEGO
2 414 Kč
Datum vydání
1 ledna 2024
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.