LEGO Hoopty 76232

Uvete dti do aknho svta marvelovskho snmku The Marvels pomoc superhrdinskho modelu kosmick lodi Hoopty asestavy ikonickch minifigurek zfilmu

the hoopty 76232
  • 420 Kousky
  • Marvel Série
  • 76232 SKU

Otevřete malým superhrdinům bránu do akční říše marvelovského filmu The Marvels se stavebnicí Hoopty (76232) od LEGO Marvel. Děti od 8 let se mohou připojit k sestavě ikonických minifigurek z filmového prostředí studia Marvel na intergalaktických dobrodružstvích na palubě parádní kosmické lodi. Věrná replika kosmické lodi z marvelovského filmu The Marvels. Vezměte tvůrčí děti na vesmírnou výpravu na palubě …

Více informací...

Cena

LEGO.com LEGO.com 2 379 Kč Vidět

Zobrazit další sady LEGO Marvel

Popis LEGO Hoopty 76232

Otevřete malým superhrdinům bránu do akční říše marvelovského filmu The Marvels se stavebnicí Hoopty (76232) od LEGO Marvel. Děti od 8 let se mohou připojit k sestavě ikonických minifigurek z filmového prostředí studia Marvel na intergalaktických dobrodružstvích na palubě parádní kosmické lodi.

Věrná replika kosmické lodi z marvelovského filmu The Marvels
Vezměte tvůrčí děti na vesmírnou výpravu na palubě pozoruhodné vesmírné lodi Hoopty. Na cestách mezi dobrodružstvími mohou pálit ze 2 vystřelovačů, aby se ubránily před nepřátelskými útoky. Po otevření kokpitu lodě Hoopty získají přístup k vědeckému vybavení, nahrávkám a dalším doplňkům. Nechybí ani prostor na posádku tvořenou 3 minifigurkami: kapitánkou Marvel, Ms. Marvel a Photon. Navíc je zde ještě flerkení kočka jménem Husa. Pro extra porci digitální zábavy je zde aplikace LEGO Builder, která potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly model během stavění vizualizovat.

  • tbd-LSH-movie-2022

Vlastnosti produktu

Oficiální jméno
LEGO Hoopty
SKU
76232
Kousky
420
Série
LEGO Marvel
Cena LEGO
2 299 Kč
Instrukce
Stáhnout návod k použití

ZVEŘEJNĚNÍ: Můžeme získat provizi, pokud použijete některý z našich odkazů k nákupu bez jakýchkoli nákladů.

Tyto odkazy v ceníku neupřednostňujeme. Jsme nezávislý web pro porovnávání cen a tyto odkazy nám pomáhají udržovat web.

Společnost LEGO© Group není v žádném případě spojena s tímto webem. Některé obrázky, texty a ochranné známky jsou duševním vlastnictvím společnosti LEGO Group.